ОКРЪГ ФИЛМОР, Минесота — 35-годишна жена от Югоизточна Минесота е изправена

...
ОКРЪГ ФИЛМОР, Минесота — 35-годишна жена от Югоизточна Минесота е изправена
Коментари Харесай

След фатална катастрофа с бъги на амишите идентични сестри близначки си размениха местата - и вината за престъплението, казва шерифът

ОКРЪГ ФИЛМОР, Минесота — 35-годишна жена от Югоизточна Минесота е изправена пред над дузина обвинявания за хипотетичен опит да поеме виновността за сестра си близначка във съдбовна злополука с бъги на амишите.

Сара Питърсън беше упрекната в сряда в 16 закононарушения, в това число незаконно ликвидиране с транспортно средство, незаконна интервенция с транспортно средство и подкрепяне на извършител, съгласно правосъдните документи. Всички 16 обвинявания демонстрират, че Сара Питърсън се е пробвала да прикрие или да поеме отговорност за незаконните дейности на своята близначка.

По-рано тази седмица сестрата на Сара Питърсън, Саманта Питърсън, беше упрекната в 21 закононарушения, в това число незаконно ликвидиране с транспортно средство, незаконна интервенция с транспортно средство, шофиране в нетрезво положение, непредоставяне на доказателство за застраховка, повърхностно шофиране и превишена скорост.

са починали, 9-годишният и 13-годишният са настанени в болница със съществени пострадвания.

Шерифът споделя, че това, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР